Slaba novica za Dallas Mavericks

Košarka 10. Feb 202418:09 0 komentarjev
Dinwiddie in Dončić. Foto: Profimedia

Spencer Dinwiddie je bil eden izmed kandidatov, da bi znova zaigral za ekipo Dallas Mavericks. Toda po zadnjih informacijah bo tridesetletni branilec sezono nadaljeval v mestu angelov.

Dinwiddie je bil del menjave med Brooklynom in Torontom. Toda Raptors so se odločili, da bodo njegovo pogodbo odkupili, branilec pa bo tako lahko pogodbo podpisal z drugim klubom.

Tridesetletnika, ki je že igral z Luko Dončićem, so si želeli pri Dallasu, vendar se je nekdanji košarkar Mavericksov odločil podpisati pogodbo z Los Angeles Lakers. Američan ki je rojen v mestu angelov, je bil z Jezerniki povezan že več let. Nikoli ni bila na mizi menjava, ki bi bila smiselna za obe strani, vendar je zdaj, ko lahko Lakersi pripeljejo Dinwiddieja brez žrtvovanja sredstev, pravi čas, da Kalifornijca pripeljejo domov.

Jezerniki se v prestopnem roku niso okrepili. Dinwiddie tako prihaja v trenutku, ko so Jezerniki nujno potrebovali globino na mestu branilcev, zato bo imel priložnost, da vpliva na njihovo prizadevanje za uvrstitev v končnico takoj, ko bo stopil na parket.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!