Zoran Dragić zaradi bakterijske okužbe dolgo brez košarke

Košarka 27. Dec 20229:35 1 komentar
Zoran Dragić. Foto: Aleš Fevžer

Medtem ko se košarkarji Cedevite Olimpije pripravljajo na zadnjo tekmo v koledarskem letu 2022, pa so iz ljubljanskega kluba sporočili, kakšne težave so tokrat doletele Zorana Dragića.

Potem ko je uvodni del sezone izpustil zaradi hude poškodbe stegenske mišice, ki jo je staknil v zaključku EuroBasketa v Berlinu, se je Zoran Dragić znova znašel na seznamu manjkajočih košarkarjev Cedevite Olimpije. Vmes je slovenski reprezentant zaigral na treh tekmah evropskega pokala in dveh v ligi ABA. Sprav dokaj skopi informaciji o novih težavah 33-letnega Ljubljančana so dali zdaj v klubu malce več vsebine.

V Stožicah pojasnjujejo, da ima Dragić tokrat težave z levim komolcem, v ozadju pa je bakterijsko vnetje. O tem, da še zdaleč ne gre za nedolžno težavo, priča podatek, da mu je v prvi fazi zdravljenja predpisan strogi počitek, med katerim mora povsem mirovati.  “Zaradi zdravstvenih težav bo s parketa odsoten daljše obdobje,” dodajajo pri slovenskih prvakih.

Cedevita Olimpija bo sicer nocoj v Tivoliju odigrala zadnjo tekmo v tem letu. Šesto zaporedno zmago v ligi ABA, skupno pa deveto v sezoni, bodo zmaju lovili proti črnogorski zasedbi Mornar-Barsko zlato.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje