Aguero: Znova bi podpisal za Barcelono

Foto: Guliverimage

Sergio Aguero je dejal, da njegov odnos z odličnim prijateljem Lionelom Messijem ni bil odločilen za prihod v Barcelono, enako velja za finančni vidik.

“Brez dvoma bi znova podpisal za Barcelono. Zaradi samega imena kluba obstajajo številni igralci, ki bi se odrekli denarju samo, da bi lahko prišli. Tudi če se bo finačno stanje kluba izboljšalo, predvidevam, da bo klub nagradil najmlajše, ne pa mene. Ko se je pojavila zgodba glede Barcelone, sem vedel, da finančno ne bo najboljše zame, vendar sem rekel svojemu agentu, da me ne zanima denar, temveč da hočem oditi v Barco. Ko se je možnost povešala, sem brez dvoma želel priti in podpisati,” je dejal Sergio Aguero in se dotaknil tudi odhoda Lionela Messija v PSG.

“Govoril sem z Leom, vendar ga nisem preveč spraševal, nisem ga želel motiti. Med Copo Americo mi je dejal, da je že vse urejeno, a o tem nisem preveč govorila. Ko se je vrnil, mi je dejal, da se je poskušal dogovoriti, toda zgodilo se je, kar se je zgodilo in bil sem šokiran, kot vsi ostali,” je dodal izkušeni Argentinec.