Barca in Real v boj za igralca brez odškodnine

La liga 19. Nov 202113:56 > 14:531 komentar
Noussair Mazraoui.
Foto: Guliver Image

Katalonski Sport poroča, da sta Barcelona in madridski Real pred novo "vojno" na nogometnem tržišču, saj oba španska velikana v svojih vrstah želita videti Noussairja Mazraouija.

“Barcelona budno spremlja vse dogajanje na tržišču in išče način, da se okrepi na položaju desnega boka za naslednjo sezono. Že dolgo spremlja Noussaira Mazraouija. Maročanu se pogodba z Ajaxom izteče naslednje leto in je ne namerava podaljšati, tako da bi ga Barcelona lahko pripeljala brezplačno,” pišejo pri Sportu.

Na žalost Barcelone in njenih navijačev si Noussairja Mazraouija v svoji ekipi želijo videti tudi pri Realu. “Edino težavo za Barcelono predstavlja to, da je v zadnjih urah zanimanje za Mazraouija pokazal tudi Real Madrid, verjetno pa se bodo vključili tudi drugi, kajti pripeljati takšnega igralca brezplačno, bi za vsak klub pomenilo sijajen posel,” dodajajo pri Sportu.

Mazraoui je pri Ajaxu preživel celotno kariero. Omenjeni 24-letni bočni branilec je v letošnji sezoni za klub iz Amsterdama v vseh tekmovanjih zbral 16 nastopov, na katerih je dosegel štiri zadetke in dodal tri podaje.

Komentari

Vaš komentar