Bo Lewandowski v Barceloni dobil poljskega soigralca?

La liga 1. Okt 20227:40
Foto: Guliverimages

Nogometna sezona se je šele dodobra začela, mediji pa se že oziramo k januarskemu prestopnemu roko, ko bo na nogometni tržnici znova zelo pestro. Še dodatno želi svoje moštvo okrepiti tudi Barcelona, Robert Lewandowski pa je priporočil kar svojega reprezentančnega soigralca.

Novinarji Tuttosporta pišejo o tem, da je novi napadalec Barcelone Robert Lewandowski vodstvu kluba predlagal, naj začne bolj podrobno spremljati branilca Jakuba Kiwiorja. Branilec italijanske Spezie je za izbrano vrsto poljske v tem reprezentančnem oknu odigral tako tekmo z Nizozemsko (0:2) kot tudi obračun z Walesom (1:0), na katerem so si Poljaki zagotovili obstanek v elitnem razredu Lige narodov.

“Po tekmi z Nizozemsko sem mu dejal, da ni prišel v ekipo, ampak je prišel v prvo postavo. Ima res odlično levo nogo in je zelo dobrodošla okrepitev reprezentance. Ne želim ga preveč hvaliti, ker mediji dajejo preveliko težo mojim izjavam, a Jakub je skromen in ima neverjetno voljo po učenju. To je najbolj pomembno,” o 22-letniku, ki je za Poljsko debitiral v mesecu juniju, razmišlja veliki zvezdnik svetovnega nogometa.

Foto: Guliverimage

A Barcelona se bo morala v želji po tem, da Kiwiorja zvabi v svoje vrste, pošteno podvizati. Osrednji branilec, ki se je kalil v nogometni šoli belgijskega Anderlechta, nato pa svojo srečo iskal na Slovaškem, je namreč že na radarju Milana, Angleži pa ga povezujejo s selitvijo v West Ham.

Komentari

Vaš komentar