Čustveno slovo Svita Sešlarja (VIDEO)

Evropa 24. Avg 202322:39 1 komentar

Vezist Olimpije Svit Sešlar se je po evropski tekmi s Qarabagom (0:2) poslovil do najzvestejših navijačev Green Dragons in ta način potrdil, da zapušča Olimpijo.

Kasneje je v pogovoru za našo televizijo pojasnil, da je bila nocojšnja tekma v Stožicah njegova zadnja v dresu Olimpije.

“Tukaj sem bil pet let, zato je bil to zame zelo čustven trenutek. Tukaj sem bil od mladinskega pogona. Z ekipo smo šli skozi veliko težkih trenutkov, a to, kar se nam je dogajalo v zadnjem letu, je res nekaj fantastičnega. Osvojili smo dvojno krono, prvič smo klub pripeljali v Evropo, fantje pa morajo tako le nadaljevati,” je dejal 21-letni nogometaš, ki sicer o novem klubu ni govoril, zato še ni povsem jasno, kje bo nadaljeval kariero. Veliko se je pisalo, da se bo preselil v drugo turško ligo, kjer naj bi okrepil ekipo Eyusport, ki bo zmajev plačala znesek v višini 2,5 milijona evrov.

“Danes je bilo zares težko igrati. Sploh, ko sem videl polne Stožice, ko so vsi s šali v rokah zapeli. Med tekmo sicer to pozabiš, drugače pa ja, bila je težka tekma, Qarabag ima kvaliteto, a verjamem, da se da to obrniti,” ne izgublja upanja Sešlar in svojim že nekdanjim soigralcem dal nasvet: “Treba je le verjeti, kvaliteta je tu.”

Slovo od navijačev:

Mladi slovenski reprezentant je za zmaje zbral 92 nastopov. Dosegel je 13 zadetkov in zbral še devet podaj.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje