Dan po predsednikovem napadu glas iz garderobe Olimpije

Nogomet 18. Maj 202120:37 > 20:40
Uroš Korun

Po včerajšnji udarni izjavi za javnost, v kateri je predsednik NK Olimpija Milan Mandarić ostro napadel svoje nogometaše, je danes pred novinarje pred sredino tekmo s sežanskim Taborom stopil branilec Uroš Korun.

”Enostavno računic ni več. Šteje le zmaga. Pustiti moramo srce na igrišču in osvojite tri točke,” pred tekmo s sežanskim Taborom pravi Uroš Korun, ki ga s soigralci do konca sezone čakata še domača tekma s Taborom in sobotno gostovanje pri mestnem tekmecu Bravu.

”Imamo še dve tekmi in vse je mogoče. Oddelati ju moramo maksimalno. Stvari niso več samo v naših rokah, ampak prepričan sem, da bi z dvema zmagama obrnili stvari v našo korist. Vsi skupaj moramo ostati pozitivna, saj je prvenstvo še odprto,” pravi 33-letni branilec Ljubljančanov, ki se veseli, da se na tribune vračajo gledalci. V Stožicah se bodo lahko zbrali v omejenem številu.

V Stožice se vračajo gledalci

”Jutri bomo igrali pred našimi navijači, kar je za nas izjemnega pomena. Tekme z navijači so čisto nekaj drugega kot pred praznimi tribunami, čeprav moram reči, da smo čutili njihovo podporo tudi, ko niso smeli na stadion. Jutri, ko bodo z nami ob igrišču, bo to za nas še dodatna motivacija, da damo res vse, kar imamo v sebi, za zmago,” pravi Korun, ki ga čaka četrta tekma s Taborom v tej sezoni. Dvakrat se je s soigralci veselil zmage, enkrat pa izgubil.

Olimpija ima dva kroga pred koncem na drugem mestu točko zaostanka za vodilnim Mariborom. Na tretjem mestu je Mura, ki ima tri točke manj od Mariborčanov. V igri za naslov so teoretično tudi Domžalčani, ki za prvim mestom zaostajajo za šest točk.

Medsebojne tekme Olimpije in Tabora v tej sezoni:

  • Tabor : Olimpija 0:3 (11. marec 2021)
  • Olimpija : Tabor 2:1 (12. december 2020)
  • Tabor : Olimpija 2:1 (25. oktober 2020)
Komentari

Vaš komentar