Dybala podrl čudežen rekord Cristiana Ronalda

Nogomet 24. Jul 20226:00 0 komentarjev
Foto: Guliverimage

V Rimu je po prihodu Paula Dybale zavladala skoraj takšna nogometna mrzlica, kot lani, ko je "sinove volkulje" okrepil trener Jose Mourinho.

O tem priča tudi količina prodanih dresov z Argentinčevim imenom na hrbtu.

Rimljani so ofenzivnega vezista pripeljali brez odškodnine, že prvi dan njegovega bivanja v večnem mestu pa se je pokazalo, da je vodstvo AS Roma zadelo v polno. Časnik Corriere dello Sport razkriva, da so navijači Rome ponoreli za svojim novim ljubljencem ter razgrabili majice in drese s številko 21.

Padel naj bi celo rekord po številu prodanih dresov v enem samem dnevu! Tega je do sedaj držal Cristiano Ronaldo, ko je na začetku sezone 2018/2019 prestopil v Juventus. S konkretnimi številkami časopis ni postregel.

“Vprašali so me, če želim vzeti številko 10, ki je tukaj kulta zaradi vsega, kar je za klub storil Francesco Totti. Menim, da mora ‘desetka’ ostati nedotaknjena, saj preveč pomeni mestu in navijačem. Ta številka terja veliko mero spoštovanja in prinaša odgovornost, še vedno jo vidim na Tottiju,” je povedal Dybala ter si s tem zagotovo ‘kupil’ še nekaj dodatnih pristašev.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!