Se je Paulo Dybala dokončno odločil?

La liga 28. Mar 202218:46 0 komentarjev
Foto: La Presse via Guliver

Paulo Dybala naj bi po koncu sezone zapustil Juventus. Med njegovimi željami naj bi bila selitev v Madrid, kjer bi združil moči s slovenskim reprezentantom Janom Oblakom. Argentincu se namreč po koncu sezone izteče pogodba s staro damo, tako da bodo njegove usluge zelo zaželene. Le nepričakovan preobrat bi pomenil, da bo Dybala ostal v Torinu.

28-letnik bo na prestopnem trgu zelo iskan. In prav Atletico Madrid se pojavlja kot eden izmed glavnih favoritov za prestop Argentinca. Madridčani so se že v preteklosti zanimali za Dybalo, toda takrat Juventus ni dopustil odhoda enega izmed svojih glavnih zvezdnikov. Toda časi se spreminjajo, bianconneri očitno na Dybalo ne računajo več.

Poleg Atletica se za Dybalo zelo zanima tudi Inter, čeprav v Italiji zagotavljajo, da se morajo za podpis pogodbe z Južnoameričanom raziti z njegovim rojakom Lautarom Martínezom. In prav tu pride na vrsto Atlético, saj si Simeone želi tudi Martineza v Madridu. Če so v Milanu pripravljeni, da se razidejo s svojim napadalcem, pa klub iz Madrida po vsej verjetnosti ne bo ponudil 70 milijonov evrov, kolikor želijo Italijani iztržiti za Martineza.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!