Dybala v Barco, Griezmann v Juventus?

La liga 15. Mar 202113:53 0 komentarjev
Michael Regan/Getty Images

Že dalj časa se namiguje, da pri Juventusu niso zadovoljni s Paulom Dybalo, pri Barceloni pa ne z Antoinem Griezmannom. Bi kluba nastalo situacijo lahko rešil z zvezdniško menjavo?

 

Italijanska Corriere Dello Sport poroča, da v naslednji sezoni pri Juventusu ne bo več prostora za Paulo Dybalo. Italijanski prvaki nimajo več potrpljenja s 27-letnim Argentincem, ki je v letošnji sezoni v 16 nastopih dosegel dva zadetka in dodal dve podaji. Dybala ima pogodbo z Juventusom sklenjeno do naslednjega poletja in že več mesecev trajajo pogovori o morebitnem podaljšanju. Če gre verjeti medijskim zapisom pri naših zahodnih sosedih, bo Juventus pogovore prekinil in igralcu pokazal vrata.

Pri Corriere Dello Sport pišejo, da so Italijani pripravljeni spustiti Dybalo v Barcelono v zameno za francoskega napadalca Antoinea Griezmanna. V Barceloni niso zadovoljni z igrami Francoza, odkar je pred dvema letoma iz Atletica prišel v zameno za 120 milijonov evrov. Griezmann je v letošnji sezoni dosegel 12 zadetkov in 11 podaj.

Juventus in Barcelona sta sodelovala že lansko poletje, ko sta si zamenjala Miralema Pjanića in Arthura Mela. Se bo letos poleti zgodovina ponovila?

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!