Dybala zagotovo odhaja iz Juventusa

Nogomet 21. Mar 202216:25 0 komentarjev
Pier Marco Tacca/Getty Images

Paulo Dybala bo poleti zagotovo odšel iz Juventusa kot prost igralec. Argentinski nogometaš z upravo kluba ni želel niti sesti za mizo, da bi se pogovorili o možnosti nadaljevanja skupne zgodbe.

Lani oktobra se je že zdelo, da sta nogometaš in klub iz Torina dogovorjena, saj je takrat “stara dama” Dybali ponujala pogodbo, vredno 8 milijonov evrov na sezono, vključno z dvema milijonoma bonusa.

Uprava Juventusa se je potem odločila spremeniti pogoje, Paulo ni bil zadovoljen z novimi številkami, zato so pogovori o nadaljevanju njegove epizode v Torinu padli v vodo.

Dybala je v Juventus prišel leta 2015 kot predhodni član Palerma. Za “zebre” je odigral 202 tekmi in dosegel kar 80 golov.

S torinskim klubom je osvojil pet naslovov italijanskega prvaka, je pa tudi na tretjem mestu večne lestvice strelcev Juventusa, če štejemo le tujce v klubu. Pred njim sta le David Trezeguet in John Hansen.

Zanj naj bi se močno ogreli vsi najmočnejši angleški prvoligaši: Arsenal, Chelsea, Manchester City, Manchester United in Tottenham.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!