Džeko v PSG, v zameno zanj Argentinec? Vrača se El Shaarawy

Nogomet 23. Jan 202114:29 > 19:02
REUTERS/Alberto Lingria
REUTERS/Alberto Lingria

Po poročanju italijanskih medijev bi se lahko pri Romi zgodile nekatere pomembne spremembe, klub pa naj bi v roku šestih mesecev zapustil Edin Džeko.

Edin Džeko že nekaj časa ni del Romine začetne enajsterice, razlog pa naj bi bila poškodba. Italijanski Sky in Corriere dello Sport pa poročata, da je razlog prepir s trenerjem Paulom Fonseco. Džeko zato tudi ni igral proti Spezii v pokalnem tekmovanju, ko je Roma izgubila po podaljšku.

Pri Romi naj bi Džeka poslali na posojo v Paris Saint-Germain, v nasprotno smer pa naj bi prišel Mauro Icardi. Argentinec v Parizu ne igra redno, pogosto je poškodovan in v igro vstopa večinoma s klopi. Parižani bi potrebovali nekoga bolj standardnega, Rimljani pa nekoga, ki bi poskrbel za osvežitev v napadu.

Polega tega pa ima Roma v načrtu še nekatere druge stvari, ko je govora o nogometnem trgu. Iz Kitajske naj bi se vrnil Stephan El Shaarawy in podpisal pogodbo za dve leti in pol. Njegova plača naj bi znašala 3,5 milijona evrov na sezono. V klub naj bi prišel tudi Bryan Reynolds iz Dallasa za katerega so se zanimali pri Juventusu. Najprej bo prispel kot posojen nogometaš potem pa bo imela Roma obvezo, da ga odkupi za sedem milijonov evrov.