Ekskluzivno v oddaji Pod prečko: pogovor z Acunom Ilicalijem

Nogomet 29. Apr 202417:00 > 17:01 2 komentarja
Acun Ilicali
Acun Ilicali. Foto: Profimedia

Njegovo ime kot vihar kroži po slovenskem nogometnem prostoru. Turški poslovnež in nogometni investitor Acun Ilicali pa se bo nocoj prvič predstavil slovenski nogometni javnosti. Medijski mogotec bo del naše nogometne oddaje Pod prečko.

Medtem ko celjski nogometni klub slavi drugo prvenstveno zvezdico v svoji zgodovini, konkurenca tuhta in premleva, kako v prihodnosti ujeti in prehiteti z rusko-ukrajinskim kapitalom dobro založene grofe.

V luči tega se nogometna Slovenija odpira tujim investitorjem, vse od svojega sestanka z Aleksandrom Čeferinom pa zanimanje nogometne javnosti zbuja predvsem ime Acun Ilicali.

Gre za turškega medijskega mogotca, ki je že pred leti vstopil tudi v svet nogometa in je v Angliji lastnik Hull Cityja, s katerim se v tej sezoni še kako resno bori celo za vrnitev v Premier ligo.

Acun Ilicali
Acun Ilicali. Foto: Profimedia

Ekskluzivno v oddaji Pod prečko

Ker je za tuje medije že javno potrdil, da se zanima za vstop v slovenski nogomet, je Ilicali še toliko bolj zbudil naše zanimanje. In ker vemo, da zanimive teme in ljudje iz sveta slovenskega nogometa vselej najdejo prostor v naši nogometni oddaji Pod prečko, tudi Acun Ilicali ne bo nobena izjema.

Tako boste lahko nocoj v temi tedna slišali delčke pogovora s turškim poslovnežem, ki vstopa v slovenski nogomet. Kaj vse boste izvedeli? Predvsem to, kakšen je njegov pogled na stanje nogometa pri nas, pa kakšne so njegove želje, ambicije in cilji. Boste izvedeli tudi to, v kateri klub bo vložil svoje znanje in nogometno strast ter mu zagotovil finančno injekcijo? Pustite se presenetiti …

Nogometna oddaja Pod prečko je na sporedu vsak ponedeljek ob 20.00. Naša tokratna gosta bosta Žan Karničnik in Zoran Pavlović.

Daljši intervju z Acunom Ilicalijem bo v celoti jutri zjutraj objavljen na naši spletni strani.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje