Pod prečko: Nekdanji reprezentant izdal, za koga navija (VIDEO)

Nogomet 29. Apr 202420:55 0 komentarjev
slovenija nogomet zoran pavlović
Foto: Guliverimage

V tokratni oddaji Pod prečko gostimo nogometaša Celja Žana Karničnika in nekdanjega reprezentanta Zorana Pavlovića. Sveži državni prvak je v tradicionalni Instagram anketi razkril, kdaj se mu je zgodila najbolj burna zabava po športnih uspehih, Pavlović pa je v isti rubriki povedal, brez česa mu živeti ni.

Oddaja Pod prečko, v živo:

Nogometaši Celja so prešerno proslavili drugi državni naslov v zgodovini kluba, skorajda naravnost z zasluženega rajanja pa se je v studio oddaje Pod prečko preselil slovenski reprezentant Žan Karničnik.

Z gostom smo povlekli črto pod uspešno celjsko sezono in se ozirali tudi proti Euru 2024, na katerem bo bočni branilec eden glavnih adutov selektorja Matjaža Keka.

V debati se nam je pridružil Zoran Pavlović, ki ima izkušnje z igranjem na velikih tekmovanjih, saj je bil del izbrane vrste tako na Euru 2000 kot na svetovnem prvenstvu dve leti kasneje.

Za Tavaresa najboljši

“Zoki” je v studiu Pod prečko voditeljema zaupal, za katere tri klube navija po koncu svoje igralske kariere.

“Moj klub, kjer sem tudi začel, je Rudar iz Velenja. Potem je tu Maribor in pa Dinamo iz Zagreba,” je povedal igralec, ki je bil strah in trepet vratarjev zlasti ob prekinitvah.

Pavlović je dobil tudi veliko priznanje. Zavrteli smo mu odlomek iz studijskega dela pred eno izmed tekem Prve Lige Telemach, v katerem je nekdanjega reprezentanta Marcos Tavares označil za najboljšega igralca, s katerim je v času igranja za Maribor delil slačilnico.

V oddaji je bilo moč slišati slišali številne odzive glavnih akterjev uspešne celjske sezone, dotaknili pa smo se tudi nekaterih drugih odmevnih tem v slovenskem nogometu in preverjali, kaj in kako se v slovenske klube usmerjajo tuji investitorji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!