Enega najbolj opevanih italijanskih zakonov je konec

Nogomet 12. Jul 20229:34 0 komentarjev
Skupna fotografija Francesca Tottija in Ilary Blasi iz leta 2018. FOTO: Guliverimages.

Legendarni nekdanji italijanski nogometaš Francesco Totti in televizijska voditeljica Ilary Blasi se po 17 letih zakona ločujeta, sta potrdila v izjavi za javnost.

Francesco Totti in Ilary Blasi sta bila poročena od leta 2005, njuna zveza, ki je trajala od leta 2002, pa je veljala za eno najbolj znanih na Apeninskem polotoku. Njuno poroko so pred 17 leti celo prenašali v živo v televizijskem prenosu.

41-letna Blasi, ki je bila pred tem manekenka, je bila znana že pred ljubezensko zgodbo s Tottijem, enim najboljših italijanskih nogometašev vseh časov, ki je bil ob začetku zveze z Blasijevo na vzponu svoje nogometne poti. Leto pred tem je Romo popeljal do naslova italijanske prvakinje.

Njuna zveza je v Italiji vseskozi zbujala veliko pozornosti in bila del tamkajšnje popkulture. Zdaj že nekdanji par ima tri otroke, 16-letnega Cristiana, 15-letno Chanel in šestletno Isabel.

“Po 20 letih zakona in treh otrocih je mojega zakona s Francescom konec. Prosim za privatnost in spoštovanje moje družine. O tem javno ne bom več govorila,” je v izjavi za javnost zapisala Blasi.

“Moje zveze z Ilary je na žalost konec. Skušal sem narediti vse, da bi krizo prebrodila, ampak zdaj je jasno, da je ločitev neizbežna. Še vedno bova skupaj vzgajala najine tri prečudovite otroke, vedno jo bom spoštoval,” pa je povedal 45-letni legendarni italijanski nogometaš, ki je za Romo neprekinjeno igral kar 25 let (1992-2017) in je njen rekorder tako po številu golov (307) kot nastopov (786). Italiji je leta 2006 pomagal do naslova svetovne prvakinje.

Namigovanja o njunem razhodu so se prvič sicer pojavila februarja letos, saj naj bi imel Totti afero s 34-letno italijansko lepotico Noemi Bocchi.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!