Odločitev je padla: koga bo Kek vzel na letalo?

Euro2024 11. Jun 202413:27 2 komentarja
Matjaž Kek. FOTO: Aleš Fevžer.

Slovenska nogometna reprezentanca bo danes popoldne odletela proti nemški bazi v mestu Wuppertal. Na seznamu potnikov ostaja 26 nogometašev.

Za slovensko nogometno reprezentanco je še zadnji trening v idiličnem okolju Nacionalnega centra v Brdu pri Kranju. Slovenski selektor Matjaž Kek je pred dnevi sprejel odmevno odločitev, da na seznam 26 nogometašev, ki potujejo na Euro 2024, ne uvrsti Matevža Vidovška, Luke Zahovića, Žana Zaletela in Mihe Zajca.

Po sobotni prijateljski tekmi z Bolgarijo (1:1) je sicer v zraku še obviselo vprašanje – je seznam slovenske reprezentance za nastope na evropskem nogometnem festivalu res že dokončen?

Zaradi poškodb so bili namreč v zadnjih dneh pod vprašajem Petar Stojanović, Miha Blažič in Benjamin Verbič. Omenjena trojka pa je v teh dneh že priključena treningom izbrane vrste in seznam reprezentantov, ki bodo danes z našega največjega letališča poleteli proti izpolnitvi svojih nogometnih sanj, tako ostaja nespremenjen.

Prihaja Euro, prihaja fantasy

Pred vrati je eden od športnih vrhuncev leta 2024  – evropsko nogometno prvenstvo. Poglobljeno ga bomo spremljali tudi na Sportklubu, ob tem pa vas vabimo, da sodelujete v priljubljeni igri ‘evropski nogometni Fantasy 2024’.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje