Green Dragons “udarili” tudi na spletu (FOTO in VIDEO)

Evropa 27. Okt 20239:18 1 komentar

Navijaška skupina ljubljanske Olimpije Green Dragons je po blamaži na Ferskih otokih svoje nezadovoljstvo pokazala tudi na družbenih omrežjih. S prstom so pokazali tudi na igralce, ki jim je po besedah navijačev uspela le ena stvar.

Čeprav so po menjavi trenerja, Zoran Zeljković je zamenjal Joaa Henriquesa, vsi verjeli v boljši jutri, je Olimpija na Ferskih otokih proti možakarjem, ki ob igranju nogometa hodijo v tudi v službo, doživela pravo polomijo.

Ne glede na to, da velja, danes že vsak igra nogomet, poraza 0:3 ni pričakoval nihče, sploh pa ne Green Dragons, ki so svoje ljubljence spodbujali na licu mesta.

Po novi klofuti so se počutili izdane, zavedene, zato ne čudi, da so že po tekmi nogometaše poklicali na zagovor, kasneje pa so svoje nezadovoljstvo izrazili tudi na spletu. “Vsaj fotke so dobro uspele,” se je glasila prva “zgodba” na Instagramu, nato pa so sledile tudi besede šefa Adama Deluisa, za konec pa še športnega direktorja Gorana Boromise, ki je pred časom dejal, da je Olimpija organizacijsko na nivoju bundesligaša.

“Razumem jih, povedali so nam resnico. Ti fantje večinoma delajo, hodijo v službe, mi pa smo profesionalci. Tega si ne bi smeli dovoliti, da nas na tako lahek način premagajo. Moramo se sprijazniti s kritiko, ni druge,” je po jezo Green Dragons komentiral trener Zoran Zeljković.

Serija “zgodbic” nezadovoljnih navijačev Olimpije:

Foto: Green Dragons/Instagram
Foto: Green Dragons/Instagram
Foto: Green Dragons/Instagram

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje