Navijačem Olimpije po polomu na Ferskih otokih ni bilo do smeha (VIDEO)

Evropa 26. Okt 202321:05 2 komentarja

Nogometaši Olimpije so si v tretjem krogu konferenčne lige privoščili veliko blamažo, saj jih je na gostovanju na Ferskih otokih Klaksvik odpravil s kar 3:0. Po še tretjem porazu v tretjerazrednem evropskem tekmovanju in porazni predstavi so morali Ljubljančani na zagovor k svoji navijaški skupini Green Dragons.

Klaksvik se je vsaj na papirju zdel najlažje premagljiv tekmec v konferenčni ligi, a se je izkazalo ravno nasprotno. Ferski palček je Olimpijo nadigral s kar 3:0 in ji zadal doslej najvišji poraz v tekmovanju. Zmajem ni pomagala niti podpora s tribun, saj jih je na gostovanje prišlo spremljati okoli 50 članov navijaške skupine Green Dragons.

“Seveda so razočarani, kot mi vsi, jaz jih razumem. Najbolj me boli, ker smo vedeli na kakšen način igrajo, a smo proti njim igrali napačno. Bili smo zelo slabi. Moramo se ponovno organizirati in iti naprej. Generalno zelo slaba tekma z naše strani,” je za Kanal A po tekmi dejal razočarani trener Olimpije Zoran Zeljković.

No, bolj kot razočarani so bili Green Dragons predvsem jezni, saj so njihovi nogometaši odigrali brez pravega žara in prikazali eno najslabših predstav v letošnji sezoni. Po tekmi jih je podobno kot letos tudi njihove največje tekmece Mariborčane čakal zagovor pred navijači. Čeprav nam vsebina pogovora ni znana, pa zagotovo ni bila prijetna. Več pa v posnetku.

“Razumljivo, da so bili navijači jezni in razočarani. Daleč so potovali, vsi smo veliko pričakovali, nekateri so verjetno celo vzeli dopust. Lahko se jim samo opravičimo,” pa je dejal mladi branilec Ljubljančanov Marcel Ratnik.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje