Solskjaer: To je to! Vedeli smo, kaj nam Ighalo prinaša

Clive Brunskill, Getty Images Sport

Norveški strokovnjak na klopi Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer je bil zelo zadovoljen s podobo njegove ekipe na povratni tekmi 1/16 finala Evropske lige proti Club Bruggu.

Rdeči vragi so na Old Traffordu Belgijce povozili s 5:0 in si s skupnim izidom 6:1 zagotovili mesto v naslednjem krogu tekmovanja.

Ole Gunnar Solskjaer je še posebej opozril na učinek Odiona Ighala, ki je dosegel prvi zadetek v dresu Manchester Uniteda.

“Najbolj me je razveslil način, na katerega smo igrali v določenih trenutkih. Začeli smo dobro, igrali smo v dobrem tempu in dosegli nekaj lepih zadetkov,” je dejal Norvežan in dodal: “Ighalo igra na robu, lahko deluje s hrbtom proti golu nasprotnika. Njegov zadetek je odličen primer, kaj lahko pričakujemo od njega. Odion lahko zadrži žogo, to nam je manjkalo v določenem času. Do danes ni bilo Ighala, Greenwood bi lahko igral, toda v nedeljo imamo naslednjo tekmo in takrat bi bil utrujen. Vedeli smo, kaj bomo dobili s prihodom Ighala.”

Navdušeni Solskajer je še pripomnil, da je njegova ekipa “igrala tako, kot želimo, da igra“. “Fantje so bili samozavestni – to je tisto, kar želimo.”

United v nedeljo gostuje pri Evertonu (ob 15:00 v živo na SK 1).