Liga prvakov na SK – pred nami nov fantastičen večer!

Liga prvakov 21. Okt 202010:09 > 12:20
Getty Images

Pred nami je drugi del uvodnega kroga skupinskega dela lige prvakov. Tudi drevi bo na kanalih Sportkluba zelo vroče, zato se udobno namestite in pripravite prigrizke ter pijačo.

Na Sportklubu 1 bomo z druženjem začeli že ob 18.40, ko vas čaka uvod v tekmo Real Madrid – Šahtar Doneck. Obe ekipi na začetku sezone nista v tisti vrhunski formi, nekoliko bolj pomemben pa bo dober uvod v ligo prvakov za Real Madrid, ki ga že v soboto čaka El Clasico. Kraljevi klub je v soboto doživel prvi poraz v tej sezoni, v španski prestolnici ga je šokiral Cadiz. Zinedine Zidane danes pričakuje veliko boljšo predstavo, na drugi strani pa bo kvaliteten Šahtar, ki v novi sezoni ukrajinske Premier lige še ne pozna poraza.

Ob 21. uri sledi spopad dveh nekdanjih evropskih prvakov. V Amsterdamu se bosta pomerila Ajax in Liverpool. Nizozemci so na prvih petih tekmah v novi sezoni štirikrat zmagali in enkrat izgubili, kar jih uvršča na drugo mesto v Eredivisie. Liverpool je sezono začel vzpodbudno, s tremi zaporednimi zmagami, v zadnjih dveh krogih pa doživel nekaj hudih udarcev. Pred reprezentančnim premorom je za šok poskrbela Aston Villa (7:2), v soboto pa so na Merseyside derbiju remizirali z 2:2 in za preostanek sezone izgubili poglavarja obrambe Virgila Van Dijka. Kljub vsemu so redsi pred večerno tekmo v vlogi favorita.

Tudi na preostalih kanalih vas bomo danes razvajali z ligo prvakov. Na Sportklubu 2 ob 21. uri pospremite obračun Inter Milan – Borussia Mönchengladbach, na Sportklubu 3 pa tekmo med Midtyllandom in Atalanto. Pestro bo tudi na Sportklubu 4, kjer se bosta ob 21. uri pomerila Manchester City in Porto.

Povezano