Milec: Eno Ligo prvakov sem zamudil, naslednje ne želim

Liga prvakov 14. Avg 201713:54 > 13:57
NK Maribor

Nogometaši Maribora so že v Izraelu, kjer jih v sredo v Tel Avivu čaka prva tekma zadnjega kroga kvalifikacij za Ligo prvakov proti Hapoelu. Darko Milanič je na pot odpeljal 23 igralcev.

NK Maribor

Čeprav se je petkov derbi v državnem prvenstvu proti Domžalam končal brez zadetkov, imajo vijoličasti kar nekaj razlogov za dobro voljo. Gledalci so spremljali všečno predstavo obeh ekip, za popolno oceno so manjkali le zadetki. Obračun z ravbarji je v ponedeljek že v arhivu, v mislih pa samo in zgolj Hapoel Ber Ševa. Zadnja ovira pred tretjo uvrstitvijo v skupinski del Lige prvakov. Darko Milanič je v “sveto deželo” odpeljal 23 igralcev. Na letalu je svoj sedež seveda zasedel tudi povratnik pod Kalvarijo Martin Milec.

Kot sem že povedal ob prihodu, eno Ligo prvakov sem zamudil, naslednje ne želim. Motivacije ne bo zmanjkalo. Vedno se bom boril za nove in nove uspehe, tudi tokrat želim pomagati klubu, mestu. Želim si, da bo v Ljudskem vrtu spet igrala himna Lige prvakov in gremo v Izrael odločno, po dobro izhodišče za trenutek odločitve na našem igrišču,” je odločen Milec.

Prvi mož stroke v Ljudskem vrtu si na prvi tekmi želi zadetka v izraelski mreži, s čimer bi si močno olajšali delo na povratni tekmi v Ljudskem vrtu. “Ostajamo še 2 dni doma, potem pa že v ponedeljek odhajamo v Izrael. Predvsem zaradi tamkajšnjih visokih temperatur in tudi zaradi privajanja na podlago. Travnata površina je nekoliko drugačna, tako da bomo imeli tam še dodaten trening. Za fante, ki so igrali ali imajo zdaj že nekaj več minut, najprej sledi regeneracija. Potem pa se bomo temeljito pripravili. Ogledali smo si v živo nasprotnika na njihovi tekmi superpokala, imamo vse informacije. Spoštujemo Hapoel, vemo, kaj pomeni igranje v play-ofuu. Toda zaupamo v svoje sposobnosti, gremo odločno v Izrael. Želimo zabiti gol in prinesti domov odličen rezultat,” si je po obračunu z Domžalami zaželel Milanič.