Keita v bolnišnici zaradi hudih bolečin v hrbtu

Liga prvakov 4. Okt 20181:53 > 1:57
Francesco Pecoraro, Getty Images Sport

Naby Keita je bil na včerajšnji tekmi Liverpoola proti Napoliju zaradi ostrih in hudih bolečin v hrbtu zamenjan v 20. minuti, po prvih poročanjih pa so ga zaradi poškodbe hrbta zadržali v bolnišnici in ni še znano, kdaj se bo vrnil v Anglijo.

Naby Keita je bil primoran tekmo proti Napoliju v drugem krogu Lige prvakov končati že v 20. minuti igre. Veznega nogometaša Liverpoola so iz zelenice odnesli na nosilih, po tekmi pa je bilo potrjeno, da je Keita že opravil prve preglede v lokalni bolnišnici v Neaplju. 

Liverpool je po poškodbi svojega nogometaša izdal tudi uradno sporočilo za javnost.

“Naby Keita je bi prepeljan v bolnišnico v Neaplju tekom prvega polčasa tekme proti Napoliju. Vezni nogometaš je pričel tekmo v prvi postavi in zelenico zaradi poškodbe zapustil v 20. minuti, potem ko je klubskim zdravnikom potožil zaradu hudih bolečin v hrbtu. Keita je bil prepeljan v lokalno bolnišnico pod nadzorom klubskega zdravnika in tam je opravil prve preglede preventivne narave. Odločitev o njegovem odhodu iz bolnišnice še ni bila sprejeta. Liverpool v Italiji ne ostaja dlje kot do jutra, ko je načrtovan povratek v Anglijo,” so zapisali v uradnem sporočilu, v katerem pa ni nikakršnih informacij o resnosti poškodbe. 

Liverpool je tekmo proti Napoliju izgubil, potem ko je v izdihljajih tekme zadel Lorenzo Insigne. Redse pa že v nedeljo v domačem prvenstvu čaka derbi proti Manchester Cityju, ki si ga boste lahko ogledali na SK1!