Valencija besni: "Fellainijev gol nam je vzel milijone"

Liga prvakov 29. Nov 201813:34 > 13:46
Laurence Griffiths/Getty Images

V Valenciji so besni zaradi načina, kako je Manchester United v torek prišel do gola proti Young Boysem, kateri jim je prinesel zmago, 3 točke in uvrstitev v osmino finala Lige prvakov.

V skupini H je po petih krogih Juventus na vrhu z 12 točkami, sledi Manchester United z 10, Valencija je tretja s petimi. Netopirji so izgubili vse možnosti, da se uvrstijo v osmino finala, krivdo za to pa zvračajo na Manchester United, ki bi po njihovem moral ostati brez gola Marouana Fellainija in s tem brez zmage proti Young Boysem, imeli pa bi 8 točk. Tako bi bil United na dosegu Valencije, ki bi si lahko z zmago v šestem krogu na Mestalli prav proti Unitedu zagotovila uvrstitev naprej.

Španska ekipa je sedaj zelo jezna zaradi priznanega zadetka Fellainija proti Švicarjem. Pri Valenciji menijo, da je igral z roko in sam sebi asistiral za zadetek. Iz tabora netoperjev se jezijo, da jim je bilo s tem vzetih 9 in pol milijona evrov, kolikor bi klub zaslužil v primeru uvrstitvev v osmino finala.

“Presenečeni smo, da ni VAR-a v Ligi prvakov. Tak gol z roko te še bolj razjezi,” je po tekmi dejal trener Valencije Marcelino Garcia Toral, ki je že vajen uporabe VAR-a v La ligi.