SK2 ob 21.00: Allegri – mi smo favoriti v Ligi prvakov!

Liga prvakov 12. Dec 201811:31 > 11:36
Getty Images/Gabriele Maltinti

Massimiliano Allegri, glavni trener torinskega Juventusa je pred gostovanjem pri moštvu Young Boys izrazil zaupanje v svoje moštvo in zatrdil, da imajo aktualni italijanski prvaki status glavnega favorita za zmago v tej sezoni Lige prvakov.

“Seveda, Juventus je med glavnimi favoriti, a bo zelo pomembno, da se v osmini finala izognemo zmagovalcem skupin, kot so Barcelona, Manchester City, PSG in ostali. Zato je pomembno, da osvojimo prvo mesto v naši skupini,” je pred zadnjo tekmo skupinskega dela Lige prvakov dejal glavni trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Nogometaši iz Torina na drevišnji tekmi v Bernu proti moštvu Young Boys potrebujejo točko, da ostanejo na vrhu skupine H, ne glede na ostale rezultate.

“Morali bomo odigrati resno in motivirano. Juventus tako ali tako igra na ta način, ker je to odgovorna ekipa, ki se zaveda pomembnosti tekme. Izgovorov ni, tja gremo po zmago,” je še dejal Allegri, ki je potrdil, da bo Cristiano Ronaldo igral od prve minute, na zelenici pa bo vseeno manjkal kapetan Juventusa Giorgio Chiellini.