Đoković: Ne bom treniral, moram gledati Zvezdo

Liga prvakov 27. Avg 20190:34 > 0:35
Elsa/Getty Images

Najboljši teniški igralec sveta Novak Đoković nestrpno pričakuje povratno tekmo Crvene zveze in Young Boysov za vstop v letošnjo sezono Lige prvakov.

V prvi tekmi zadnjega kroga kvalifikacij za vstop v Ligo prvakov, sta ekipi Crvene Zvezde in Young Boys v Bernu remizirali z 2:2. 

“Seveda bom spremljal tekmo. Rezerviral sem termin za trening ob treh popoldne, a sem ugotovil, da je to ravno ob devetih zvečer v Beogradu, tako da bom prestavil trening. Verjetno na kasneje. Morda pa celo prej, še bolje, saj ne bom vedel, kako se bo končala tekma in bom v stanju za trening. Bom treniral kar prej, da lahko potem v miru spremljam tekmo,” je dejal Novak Đoković v smehu.

“Gledal sem tudi prvo tekmo in obe proti Kobenhavnu. Ni skrivnost, da navijam za Zvezdo celo življenje. Vse pohvale ekipi za doseženo v zadnjih treh letih. Še v življenju nisem videl česa takšnega, kot kar je Borjan delal proti Dancem, pa redno spremljam nogomet. Želim jih najboljše.” 

Novak Đoković se v teh tednih mudi v New Yorku na zadnjem turnirju velike četverice v sezoni, v prvem krogu pa je s 3:0 v nizih premagal Roberta Carballesa Baeno, v drugem krogu pa ga čaka Juan Ignacio Londero.