Je to mogoče? Tako je videti pred finalom lige prvakov

Evropa 17. Maj 202418:10 0 komentarjev
Niklas Süle trebušček
Foto: Guliverimage

Po spletu so se kot požar razširile fotografije nemškega branilca Niklasa Süleja, ki je zgolj dva tedna pred velikim finalom lige prvakov videti precej nepripravljen.

Borussia Dortmund se je precej presenetljivo v izločilnih bojih prebila čez PSV Eindhoven, Atletico Madrid, Paris Saint-Germain in zdaj v finalu, ki bo 1. junija v Londonu, pričakuje Real Madrid. Na sklepnem dejanju bo BVB sodeloval tretjič v klubski zgodovini. Leta 1997 so Nemci osvojili edini naslov, medtem ko so morali leta 2013 v povsem nemškem finalu priznati premoč Bayernu.

Čeprav ni nesporni član udarne enajsterice, je vendarle eden od nogometašev, ki so pomembno prispevali k pohodu do finala, 28-letni osrednji branilec Niklas Süle. Vse lepo in prav, če ne bi nemški nogometaš, ki je za “elf” zbral že 49 reprezentančnih nastopov, na zadnjem treningu na ogled postavil precej nešportno postavo.

Niklas Süle trebušček
Foto: Guliverimage

Süle je sicer še na zadnji tekmi proti PSG odigral 23 minut, medtem ko je bil v soboto v prvi postavi Borussie na prvenstveni tekmi proti Mainzu.

195 centimetrov visoki branilec je s trebuščkom poskrbel za poplavo objav na družbenih omrežjih. Če drugega ne, je vsaj poskrbel za dvig samozavesti vseh navadnih smrtnikov, da si lahko vrhunski športnik tudi brez izklesanega telesa.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!