Blatni bumerang udaril Ljubljančane (FOTO)

Evropa 1. Dec 202313:18 1 komentar
Foto: Aleš Fevžer

Po četrtkovi žalostni podobi zelenice v Stožicah, so se nogometni navdušenci spomnili glasnih kritik, ki so v začetku novembra po pokalni tekmi v Grosuplju proti Brinju prihajale iz zelenega tabora.

Zmaji so v začetku novembra, kot so posmehljivo zapisali na uradnih družbenih omrežjih, “na njivi”, po enajstmetrovkah izločili Brinje, a kritik na razmočeno in blatno igrišče v Grosupljem ni manjkalo niti po tekmi.

V zelenem taboru so govorili o neregularnosti tekme, a vse skupaj je le nekaj tednov kasneje izpadlo kot zelo slaba šala, saj v četrtek Stožice francoski Lille niso pričakale v nič boljši podobi.

Ljubljančani so zardevali od sramu, priložnost, da se v tej situaciji oglasi, pa je izkoristilo Brinje. Grosupeljčani so še pred tekmo zmajem zaželeli zmago in dodali, da bodo, v kolikor res pride do uspeha, pri njem imeli nekaj zaslug tudi oni. “Radi pomagamo,” so cinično dodal pri Brinju.

“Trening” v Grosupljem Olimpiji na koncu vendarle ni koristil. Francozi so kljub razmočenemu in blatnemu terenu, ki so ga skušali organizatorji pivnati z brisačami in rjuhami, v Ljubljani prišli do zmage z 2:0 in si zagotovili prvo mesto v skupini, zmaji so dokončno izgubili vse možnosti za napredovanje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje