"V ekipi ni zdrah, vsi želijo uspeti v Rusiji"

FIFA Svetovno Prvenstvo 14. Jun 20185:09 > 5:17
Getty Images/Getty Images

Predsednik Nogometne zveze Španije Luis Rubiales pravi, da zaradi zamenjave selektorja Julena Lopeteguija en dan pred začetkom mundiala ni težav v ekipi in da vsi stremijo proti dobrim rezultatom.

Španski nogometaši so že opravili prve treninge pod vodstvom novega selektorja Fernanda Hierra, pa čeprav so okoli reprezentance krožile govorice, da bi številni nogometaši raje nadaljevali priprave s straim, včeraj odpuščenim selektorjem Julenom Lopeteguijem, ki je selektorski stolček izgubil zaradi skrivnostnih in nespretnih dogovarjanj z madridskim Realom. 

 Iz Nogometne zveze Španije pa so sporočili, da so nogometaši srečni in pripravljeni, da na prihajajočem mundialu zrežirajo velik uspeh. 

“Poslušal sem vse predloge, a na koncu je bila odločitev moja. Igralci so odločeni, da v Rusiji pridejo do dobrega rezultata in v ekipi ni nikakršnih zdrah. Nogometaši so Fernandu Hierru pripravili lepo dobrodošlico in mu rekli, da bo z njimi do smrti. Tako kot okoli kapetana ekipe Sergia Ramosa,” je dejal predsednik zveze Luis Rubiales.

Kako se bodo Španci odzvali na neugodno situacijo pred prvenstvom bo jasno že v petek, ko bodo varovanci Hierra odigrali prvo tekmo na prvenstvu proti Portugalski.