Neymar priznal: Včasih res pretiravam!

Laurence Griffiths, Getty Images Sport

Nogometaš PSG-ja Neymar je v posebnem videu, ki ga je posnel za svojega sponzorja, priznal, da včasih res pretirava z reakcijami ob prekrških. Brazilski zvezdnik zatrjuje, da se bo to v prihodnosti spremenilo.

Na letošnjem svetovnem prvenstvu v Rusiji je bil brazilski zvezdnik Neymar večkrat tarča posmeha, s svojimi reakcijami ob prekrških pa še utrdil sloves igralca, ki se rad vleže na tla. V njegovem primeru se to velikokrat zgodi tudi takrat, ko prekršek ni hud in bolečin praktično ni.

Neymar se kot kaže teh težav zaveda tudi sam, zato je spretno izkoristil reklamo za Gillette, v kateri je odgovoril kritikom.

Odtisi čepkov kopačk na mojih mečih, kolenih, na hrbtu, pohodijo mi stopalo. Verjetno mislite, da pretiravam in včasih res pretiravam. Toda dejstvo je, da na igrišču trpim. Znotraj mene se še vedno skriva otrok, včasih navdušuje svet, včasih ga jezi,” je med drugim povedal Neymar, ki je zatrdil tudi to, da skuša postati boljši človek.

Ko izgledam nesramen, ne gre za to, da bi bil razvajen, ampak zato, ker me dajejo frustracije. Potreboval sem nekaj časa, da sem se naučil sprejeti kritike in da sem se pogledal v ogledalo ter postal nov človek. Tukaj sem, moje srce je odprto. Padel sem, ampak samo tisti, ki pade lahko znova vstane. Lahko še naprej mečete kamenje vame, lahko pa ga odvržete stran in mi pomagate stati. Ko stojim z obema nogama, z menoj stoji vsa Brazilija,” je še dodal Neymar.