Gerrard o Coutinhu: Videli ste, kakšen igralec je

Nogomet 17. Jan 20229:54 0 komentarjev
Gerrard Coutinho
Foto: Reuters/John Sibley

Menedžer Aston Ville Steven Gerrard ni ostal ravnodušen po sanjskem debiju nekdanjega soigralca Philippa Coutinha na srečanju proti Manchester Unitedu.

Aston Villa je uspela priti do točke (2:2), čeprav so gostje iz Manchestra do 77. minute vodili z 2:0. Preobrat gostov iz Birminghama je zrežiral Philippe Coutinho, za katerega je bil to debi v majici Aston Ville. Brazilec je sprva podal Jacobu Ramseyju, nato se je med strelce vpisal tudi sam.

Steven Gerrard je bil zelo zadovoljen s predstavo nekdanjega soigralca pri Liverpoolu. “To je dober začetek zanj. Lahko ste se prepričali, kakšnega igralca smo pripeljali. Moramo mu pomagati, da se čim prej vrne v nekdanjo formo,” je dejal mendžer Aston Ville in dodal: “Nismo dobro začeli. Prvi gol smo dobili, ker nismo izgledali, kot bi morali v tem trenutku. Zaslužili smo, da izgubljamo po prvem polčasu. Ob odmoru sem moral biti iskren in povedati nekatere stvari, ki mi niso bile všeč. Odziv ekipe je bil fantastičen. Nismo pokleknili niti, ko smo dobili drugi gol. Nismo se smilili samemu sebi, temveč smo še naprej verjeli in pokazali karakter. Nimam težav, ko ljudje delajo napake, ker delajo napake, ko poskušajo narediti prave stvari, toda tistega, kar ne morem sprejeti, je bila igra v prvih 25 minutah.”

Aston Villa bo v naslednjem krogu gostovala pri Evertonu v Liverpoolu, kar bo poseben motiv tako za Gerrarda kot njegovega novega zvezdnika Coutinha.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!