Jürgen Klopp kmalu na klopi Celja, Maribora ali Olimpije?

Nogomet 25. Maj 202413:46 4 komentarji
Jűrgen Klopp
Foto: Profimedia

Era Jürgena Kloppa na trenerskem stolčku Liverpoola je končana. Sloviti Nemec zdaj uživa na dopustu, med katerim je naletel tudi na nekdanjega slovenskega predsednika Boruta Pahorja.

Potem ko se je po osmih letih in pol poslovil od Liverpoola, Jürgen Klopp te dni uživa v zasluženem dopustu.

Nemški trener je medtem postal aktiven tudi na družbenem omrežju Instagram, na katerem je v le enem tednu že dosegel več kot 3 milijone sledilcev. Z njimi deli določene detajle s svojega dopusta, med drugim predvsem to, da trenutno veliko časa preživi na teniških igriščih in se skuša izboljšati v tej obliki rekreacije.

Srečala sta se Jürgen Klopp in Borut Pahor

A kot kaže Klopp, ki je večkrat zatrdil, da v prihodnji sezoni ne bo deloval kot trener, del prostega časa preživi tudi na družabnih dogodkih. Tako je na enem izmed sprejemov fotografijo z njim ‘ujel’ tudi nekdanji slovenski predsednik Borut Pahor.

“Sinoči je bil na predvečer konference na Majorki prirejen sprejem za udeležence in goste. Običajno so mi sprejemi odveč in se jih udeležim zato, ker je to vljudno do gostitelja. Toda sinočnji mi je bil všeč, tudi zato, ker sem srečal enega najbolj karizmatičnih nogometnih trenerjev na svetu, Jürgena Kloppa. Pošalil se je, da bi mogoče po Liverpoolu nadaljeval kariero v Sloveniji. Sploh je duhovita in odprta, privlačna osebnost,” je na zapisal na družbenih omrežjih vseprisotni Pahor.

Pravijo, da je v vsaki šali nekaj resnice, ampak v tem primeru si scenarij, po katerem bi nemški trenerski velikan nekoč prevzel Maribor, Olimpijo ali resda zelo ambiciozno Celje, težko predstavljamo …

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje