Kaj čaka Slovenijo po zmagi nad Ronaldovo druščino?

Nogomet 31. Mar 202412:00 1 komentar
Benjamin Šeško in Cristiano Ronaldo
Foto: Uroš Skaza

Slovensko reprezentanco po odmevni zmagi proti Portugalski kmalu čakajo novi veliki izzivi. Pred varovanci Matjaža Keka je Euro 2024, vse prihajajoče tekme naše izbrane vrste pa si boste lahko v živo ogledali na Sportklubu.

V slovenski športni javnosti še vedno odmeva velika zmaga slovenske nogometne reprezentance, ki je v torek v nabito polnih Stožicah z 2:0 premagala Portugalsko velikega Cristiana Ronalda.

Podoživite veliko slavje slovenske reprezentance v Stožicah

Slovenija Slovenija
Foto: Uroš Skaza
Slovenija Slovenija
Foto: Aleš Fevžer
Foto: Uroš Skaza
Slovenija Portugalska Slovenija Portugalska
Aleš Fevžer
Slovenija - Portugalska Slovenija - Portugalska
Foto: Uroš Skaza
Slovenija - Portugalska Slovenija - Portugalska
Foto: Uroš Skaza
Slovenija Slovenija
Foto: Uroš Skaza
Timi Max Elšnik Timi Max Elšnik
Timi Max Elšnik. Foto: Uroš Skaza
Benjamin Šeško Benjamin Šeško
Benjamin Šeško. Foto: Uroš Skaza

Znova bodo skupaj 22. maja

Kaj zdaj čaka slovenske reprezentante? V prvi vrsti vrnitev v klubske barve, v katerih že te dni nadaljujejo svoje boje za državne naslove, uvrstitev v Evropo, preboj v prvo ligo oziroma obstanek med elito. Nekateri med njimi, kot so Benjamin Šeško, Jaka Bijol, Žan Celar, Timi Max Elšnik in Adam Gnezda Čerin pa se želijo v čim boljši luči predstaviti tudi zaradi približujoče se poletne nogometne tržnice, ki bo zanje še posebej zanimiva.

Reprezentanca se bo nato predvidoma znova zbrala 22. maja. Nekateri nogometaši bodo dobili več, drugi manj odmora, v vsakem primeru pa bodo Stožice izbrance Matjaža Keka znova pozdravile 4. junija na tekmi z Armenijo, štiri dni kasneje bo v Ljubljani gostovala še Bolgarija.

Benjamin Šeško
Benjamin Šeško in soigralci bodo kmalu znova pred slovensko nogometno publiko. Foto: Aleš Fevžer

Slovenija bo nato 11. junija odpotovala proti Wuppertalu, ki bo baza naše izbrane vrste med evropskim prvenstvom v Nemčiji. Jana Oblaka in soigralce na velikem turnirju prva tekma čaka 16. junija, ko bo v Stuttgartu nasprotnik Danska, 20. junija v Münchnu sledi spektakel proti Srbiji, 25. junija bo Köln gostil tekmo Slovenija – Anglija. Ni kaj, pred nami je izjemno pestro reprezentančno poletje!

Vse prihajajoče tekme slovenske reprezentance, vključno z vsemi tekmami Eura 2024, si boste lahko v neposrednih prenosih ogledali na Sportklubu.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje