Kek za zdaj še ni prioriteta, Dinamo našel začasno rešitev

Nogomet 2. Dec 20218:46 > 13:19 3 komentarji
Foto: Guliverimages

Včerajšnji poraz Dinama v hrvaškem pokalu proti Rijeki (1:3) je odnesel trenerja Damirja Krznarja. No, pravzaprav je zdaj že bivši trener Zagrebčanov kar sam ponudil svoj odstop, ki ga je vodstvo kluba sprejelo. Vodilni možje Dinama pa so tudi hitro že našli novo rešitev na klopi kluba iz Maksimira.

Po poročanju hrvaških medijev bo ekipo do konca jesenskega dela vodil Željko Kopić, dosedanji vodja Dinamove mladinske šole. Njegovo imenovanje je še posebej zanimivo v luči tega, ker aktualne hrvaške prvake prihajajoči konec tedna čaka veliki derbi s Hajdukom, ki ga je Kopić vodil med novembrom 2017 in septembrom 2018.

Hrvaški mediji so sicer kot možnega kandidata za naslednika Krznarja omenjali predvsem Anteja Čačića, a bo do konca jesenskega dela priložnost za delo dobil Kopić, ki ga bodo v klubu uradno predstavili že danes. Bolj ali manj je jasno, da bo 44-letnik zgolj začasna rešitev na klopi Zagrebčanov, kot eden izmed zelo resnih kandidatov za stalno službo pri Dinamu pa se že nekaj časa omenja slovenski selektor Matjaž Kek. O tem pa smo nekoliko podrobneje že pisali.

Dodajmo še to, da naj bi Damir Krznar ostal športni direktor Dinama.

Na novinarski konferenci je predsednik kluba Mirko Baršić dejal, da se med delom Krznarja ni dogovarjal z nobenim izmed drugih kandidatov, ki so se omenjali zadnje čase v medijih, poroča agencija Hina.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje