Končno nekaj pozitivnih novic iz Ljudskega vrta

Nogomet 21. Sep 202317:20 0 komentarjev
Damir Krznar FOTO: Aleš Fevžer.

Pri NK Mariboru imajo po porazu na večnem derbiju proti Olimpiji in vsem dogajanju v klubskih pisarnah, ki ga je sprožila rezultatska kriza, vendarle nekaj več razlogov za pozitivne misli. Trener ekipe Damir Krznar bo na vroči nedeljski tekmi s Koprom, ki trenutno s Celjani krojih vrh slovenke lige, lahko računal na dve pomembni kadrovski pridobitvi.

Na treninge sta se vrnila Hilal Soudani, ki je v Ljudski vrt prišel kot velika okrepitev in še en napadalno usmerjeni nogometaš Marko Kolar. Oba že trenirata na vso moč in bosta na voljo Krznarju na tekmi proti Kopru.

“Po vmesni neprijetni fazi nekaj spodbudnih kadrovskih novic, Soudani in Kolar znova vadita s polno obremenitvijo, tako da imamo dodatna igralca na seznamu kandidatov za nastop. Nista še nared za igranje v večjem delu tekme, a bosta na voljo za vstop v drugem polčasu,” je pojasnil Damir Krznar in dodal, da je blizu vrnitvi v kader tudi Aleks Pihler, medtem ko ostajata kapetan Martin Milec in najbolj vroč nogometaš ekipe na začetku sezone Arnel Jakupović na listi poškodovanih.

Hilal Soudani; FOTO: Jure Banfi

“Kapetanove težave s hrbtom so še vedno takšne narave, da je v procesu okrevanja, Jakupović pa je začel z aktivnostmi v fitnesu, kmalu bo tudi s tekom. Po predvidevanjih bi se lahko vrnil v tekmovalni ritem še pred naslednjim reprezentančnim premorom,” je še pojasnil hrvaški strokovnjak na klopi Maribora.

Nedeljski dvoboj s Koprom v Ljudskem vrtu se bo začel ob 20.15.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!