"Bale želi kariero končati pri Realu"

La liga 15. Mar 20198:52 > 8:52
Denis Doyle/Getty Images

Agent Garetha Bala, Jonathan Barnett, je izjavil, da si prvi zvezdnik Walesa do konca kariere želi igrati za madridski Real.

Gareth Bale je imel odličen odnos z začasnim trenerjem Santiagom Solarijem in predsednikom Florentinom Perezom, medtem ko se bi s povrtkom Zinedina Zidana lahko marsikaj spremenilo. Agent Valižana Jonathan Barnett kljub temu pravi, da želi njegov varovanec sprva počakati, kakšni so načrti Francoza in se z odhodom iz kluba nikakor ne želi prenagliti.

“Gareth želi do konca ostati pri Realu. V kolikor se to ne bo zgodilo, bomo začeli pogovore. Čaka ga pogovor z Zidanom. To je za začetek nujno. Videli bomo na koncu sezone,” je dejal Barnett, ki je pojasnil, zakaj sta se Bale in Zidane znašla na različnih bregovih: “Gareth je želel igrati na en način, Zidane na drugi. To je bil razlog njunega spora. S časom je postajalo vse huje.”

Medtem se je po pisanju španskih medijev poslabšal tudi odnos med Balom in soigralci pa tudi navijači kraljevega kluba. “On je zelo dobra oseba. Ne zanima ga preveč, kaj pišejo mediji. Ne motijo ga niti žvižgi iz publike,” pravi Barnett.