Covid-19 ni prizanesel niti hrvaškemu kapetanu

La liga 15. Dec 202119:40 0 komentarjev
Getty Images/Gonzalo Arroyo Moreno

Zvezdnik hrvaške nogometne reprezentance in Reala Madrida Luka Modrić je zadnji v nizu nogometašev, ki so se okužili s koronavirusom. Pri kraljevem klubu so okužbo potrdili tudi pri njegovemu soigralcu Marcelu.

Kot so sporočili iz Reala Madrida, je Modrić v torek kazal znake prehlada, kasnejši test pa je pokazal, da je pozitiven na covid-19. “V klubu imamo pravilo, da mora vsak, ki kaže znake prehlada ali česa podobnega to takoj javiti zdravniški službi. Tako smo odkrili, da ima koronavirus,” so po pisanju hrvaške tiskovne agencije Hina sporočili iz španskega velikana.

Kapetan Hrvaške, ki je s 36. leti najstarejši član Reala, se je nemudoma javil klubski zdravniški službi, kjer so sprva opravili antigenski test, pozneje pa še PCR test, ki je tudi potrdil, da je nogometaš pozitiven. Skozi podoben postopek je sicer šel tudi njegov soigralec Marcelo, ki se je prav tako okužil.

Kot so sporočili iz Reala, so se zaradi okužbe dvojice morali danes testirati tudi preostali člani prvega moštva, kar pa je v času pandemije povsem običajen postopek “Vsi preostali hitri testi so bili negativni, medtem ko bodo izvidi PCR testov znani v večernih urah.”

Po poročanju Hine, bosta Modrić in Marcelo znova testirana čez nekaj dni, medtem ko bo preostanek moštva teste opravil v petek, dotlej pa normalno treniral v klubskem trening centru.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!