Kroos presenečen: Ne poznam Reala brez Ramosa

La liga 24. Jun 202119:36
REUTERS/Alessandro Bianchi
REUTERS/Alessandro Bianchi

Nogometaš madridskega Reala Toni Kroos še vedno ne more verjeti, da od prihodnje sezone dalje v ekipi ne bo igral z nekdanjim kapetanom Sergiom Ramosom.

Sergio Ramos pogodbe s španskim velikanom ne bo podaljšal in zato bo kot prost nogometaš spremenil klubsko okolje. Še vedno pa ni znano v katerem klubu bo nadaljeval svojo kariero.

“Reala brez Ramosa ne poznam. Popolnoma nepredstavljivo mi je, da svoje kariere ne bo končal pri Realu. Pričakoval sem, da bo ostal v klubu. Ni le vrhunski nogometaš ampak tudi najboljši kapetan s katerim sem igral, ker se je vedno boril za klub – na igrišču in zunaj njega. Če vprašate sto napadalcev proti kateremu najmanj radi igrajo verjamem, da jih bo veliko omenjalo Sergia,” je dejal 31-letni Toni Kroos.

“Prepričan sem, da bo v prihodnosti spet pri Realu, samo ne vem v kakšni vlogi. Bilo bi res nesramno, da v klubu ne bi zadržali take veličine kot je Ramos. V prihodnosti lahko veliko prispeva,” je dejal nekdanji nogometaš Bayerja iz Leverkusna in Bayerna iz Munchna.

Ramos je na Santiago Bernabeu prispel leta 2005 iz Seville. Vmes je osvojil vse kar se je osvojiti dalo. Z belim baletom je osvojil 22 lovorik – petkrat domače prvenstvo, dvakrat kraljevi pokal, po štirikrat ligo prvakov, klubsko svetovno prvenstvo in španski superpokal ter tri evropske superpokale. Nedvomno si je s tem zagotovil status legende pri madridskemu Realu.

Komentari

Vaš komentar