Pique za odhod Messija okrivil vodstvo kluba

La liga 9. Avg 20218:12 > 9:45 0 komentarjev
Gerard Pique
David Ramos/Getty Images

Nogometaši Barcelone so na vsakoletnem turnirju Joana Gamperja visoko premagali Juventus. A zmaga nad staro damo je ostala v senci odhoda najboljšega igralca katalonske zasedbe vseh časov Lioenla Messija.

Za Barcelono so gole dosegli Memphis Depay, Martin Braithwaite in Ricard Puig, kar pa je bila le slaba tolažba po slovesu njihovega najboljšega igralca Lionela Messija. Po tekmi je pred novinarje stopil branilec Kataloncev Gerard Pique, tema pogovora pa je hitro postal neverjetni argentinski nogometaš.

“Za nami niso najboljši dnevi. Izgubili smo najboljšega vseh časov. Vedeli smo, da bo prišel ta dan, a njegov odhod je kljub temu pustil posledice na ekipi. Prizadeti smo še posebej tisti, ki smo si leta delili slačilnico z njim,” je uvodoma dejal Gerard Pique, v nadaljevanju pa s prstom pokazal tudi na krivca za situacijo, ki v solzah ni pustila le navijačev, temveč tudi Messija.

“Vodstvo kluba v zadnjih letih ni bilo najboljše, zaradi česar smo sedaj kaznovani. Seveda je povsem normalno, da je po odhodu igralca, kot je Messi, vsem težko, a začeti moramo novo poglavje, saj ne moremo ničesar spremeniti. Igrati moramo dobro, zmagovati in še bolj garati. Sedaj lahko drugi prevzamejo vodstveno vlogo v moštvu,” je sklenil nogometni branilec.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!