Matjaž Kek še malce razširil seznam nogometašev

Liga narodov 19. Sep 202212:12 0 komentarjev
Slovenija norveška matjaž kek
Selektor Slovenije Matjaž Kek. Foto: Uroš Skaza

Selektor Matjaž Kek je za prihajajoči tekmi lige narodov - v soboto se bodo Slovenci pomerili z Norveško in tri dni pozneje še s Švedsko - naknadno vpoklical še dva nogometaša, Jana Mlakarja in Miho Mevljo. Oba obračuna si boste lahko v živo pogledali na Sportklubu.

Selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek je seznam nogometašev za zadnji tekmi lige narodov proti Norveški doma in Švedski v gosteh predstavil že prejšnji teden. Z nogometne zveze so v ponedeljek sporočili, da sta bila naknadno vpoklicana še Jan Mlakar ter Miha Mevlja, ki se bosta reprezentanci pridružila že danes na zboru. Za zdaj ni znano, kdo naj bi sprostil mesto oziroma je za nastop vprašljiv.

Slovenska izbrana vrsta se je junija na Norveškem dobro merila s favoriziranimi tekmeci in prikazala morda najboljšo predstavo v dosedanjih štirih krogih. V Oslu sta mreži obmirovali, dobro so uspeli Slovenci zajeziti tudi Erlinga Haalanda in tako osvojili prvo točko. Drugo so z domačim remijem proti Srbiji (2:2).

Zdaj se bodo poskušali Slovenci s tekmama proti Norveški in Švedski obvarovati pred izpadom v C kategorijo lige narodov. Obe tekmi si boste lahko v neposrednem prenosu pogledali na Sportklubu.

Tekma Slovenija – Norveška

Kdaj? V soboto, 24. septembra, ob 19.00
Kje? Stadion Stožice v Ljubljani
Prenos? Tekma bo v živo na programu Sportklub 1

Več iz tabora slovenske izbrane vrste si lahko preberete TUKAJ.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!