Diši po novi sagi: Mbappe že v Realu? Pa kaj še

Ligue 1 5. Feb 202416:47 0 komentarjev
Bo namesto Mbappeja za gole v Parizu zadolžen Benjamin Šeško? Foto: Guliverimage

Čeprav bil pretekli teden praktično ves svet prepričan, da je Kylian Mbappe v "100. poskusu" vendarle dahnil usodni da z Realom, vse skupaj še zdaleč ni realizirano.

Pa smo spet tam, kjer smo bili že neštetokrat. Kylian Mbappe je bil pretekli teden že na Santiagu Bernabeu, a po poročanju Fabrizia Romana mega prestop iz Pariza v Madrid ni še potrjen.

“Težko je govoriti, da vse skupaj zaključeno, kaj šele podpisano,” piše strokovnjak za prestope. Dodaja pa, da beli balet ostaja velik optimist, da se prestop francoske zvezde vendarle uresniči to poletje, a še prej mora priti do ponudbe, ki pa za zdaj, vsaj uradna, še ni prispela v Pariz.

Romano trdi, da sta Mbappe in predsednik PSG Nasser Al Khelaifi dogovorjena, da bo Katarec prvi obveščen o naslednjih korakih francoskega napadalca, prav tako sta džentelmansko dogovorjena, da Mbappe v kolikor poleti zapusti Pariz ne do bi bonusa zvestobe v višini 80 milijonov evrov, a to je trenutno v tej zgodbi še najmanjši problem.

Podpisano ni še nič, a PSG ničesar ne prepušča naključju

V dolgem zapisu, ki poskuša vsaj približno oristai stvari, kako približno stojijo, Romano še poudarja, da PSG ne bo ničesar prepustil naključju in si že ogleduje tarče, ki bi lahko zakrpale nastalo vrzel, a prav nihče se ne bi čudil, če Mbappe na koncu ostana pri PSG.

Prvi mož PSG-ja Nasser Al-Khelaifi. Foto: Profimedia.

Kot rečeno, posel še zdaleč ni zaključen, pogodba še ni podpisana, dejstvo, da Real zdaj Mbappeju ponuja veliko manjšo plačo, kot mu jo je v sagi dve leti nazaj, pa tudi ni najbolj spodbudna.

Po mnogih zapisih tabor Mbappeja preučuje zadnje podrobnosti o nogometaševi prihodnosti, kar bodo najprej delili s PSG, nato še s širnim svetom. Ko se to zgodi, bo več jasnega, do takrat pa se bo, tako kot vedno, ugibalo, kam se bo nagnila tehtnica. Saga se nadaljuje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!