“Liverpool še naprej najmočnejši, a United …”

Nogomet 21. Dec 202011:33 > 11:34
Firmino, Liverpool
Firmino, Liverpool

Manchester Unitred bi lahko predstavljal največji izziv Liverpoolu v borbi za naslov prvaka v Premier ligi, meni legendarni vezist rdečih vragov Roy Keane.

Roy Keane je bil v zadnjem času med najglasnejšimi kritiki Manchester Uniteda. Po visoki zmagi rdčeih vragov proti Leedsu s 6:2 je vendarle spremenil svoje mnenje.

“Zadnjih nekaj tednov je bil United tarča kritikov. Jaz sem posebej kritiziral obrambo, vratarja, spraševal sem se, kam vse to vodi … Toda pokazalo se je, da delam napako. Morda, samo morda, se lahko ta skupina igralcev bori za naslov,” je dejal Keane.

“Mislim, da je Liverpool še naprej najboljši, toda ni razloga, da ga United ne bi izzval. Redsi so najmočnejša ekipa, toda rdeči vragi bi lahko bili najboljši, ko govorimo o ostalih ekipah,” v svetlo prihodnost ekipe Oleja Gunnarja Solskjaerja verjame Keane.

United je trenutno tretji na lestvici Premier lige s petimi točkami zaostanka in odigrano tekmo manj od vodilnega Liverpoola. Zasedbo iz Old Trafforda v naslednjem krogu čaka obračun z Leicestrom.

Komentari

Vaš komentar