Maja prerešetali vozilo direktorja Osijeka, zdaj napadli oglednika

Nogomet 13. Jun 202411:02 0 komentarjev
Foto: Profimedia

Potem ko so neznanci s strelnimi naboji prerešetali vozilo športnega direktorja nogometnega kluba Osijek, na Hrvaškem poročajo o novem incidentu, v katerega je bil zdaj vpleten glavni oglednik omenjenega hrvaškega prvoligaša.

Hrvaška policija je danes tamkajšnjo javnost obvestila o napadu na 25-letnega tujega državljana, po poročanju hrvaškega portala Index, ki se sklicuje na vire blizu kluba, pa naj bi šlo za glavnega oglednika hrvaškega nogometnega kluba Osijek in prvega pomočnika športnega direktorja Joseja Bote, Jamieja Freemana.

Incident se je po trditvah policije zgodil v noči s srede na četrtek okoli pol druge ure ponoči, vanj pa naj bi bila vpletena mlajša moška, ki sta Britanca nekajkrat udarila s pestmi, nato pa pobegnila.

Motiv za napad po poročanju Indexa ni znan, a portal dodaja, da so uporabniki družbenih omrežij že začeli ugibati, da bi bil lahko povezan z dogodkom pretekli mesec, ko so neznanci s strelnimi naboji prerešetali vetrobransko steklo avtomobila v lasti športnega direktorja Osijeka.

Kot dodaja hrvaški portal, je moral Britanec zaradi lažjih poškodb obiskati bolnišnico.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!