Popljuvani Messi ga ne pozna, a v preteklosti ni bil daleč (VIDEO)

Nogomet 13. Okt 202314:35 0 komentarjev
Lionel Messi
Foto: Profimedia

Prvi argentinski zvezdnik Lionel Messi je bil po kvalifikacijski za SP proti Paragvaju (1:0) tarča incidenta, ki ga sam ni niti opazil.

Lionel Messi se počasi vrača po poškodbi, zato kvalifikacijski obračun za nastop na svetovnem prvenstvu ni začel v prvi postavi, je pa zvezdnik Inter Miamija vstopil v drugem polčasu in dvakrat stresel okvir vrat, vseeno pa to ni preprečilo, da bi se svetovni prvaki veselili nove zmage.

Veselje v prekrasni kulisi na stadionu Monumentalu je bilo temu primeru, žal pa na vročem južnoameriškem obračunu ni minilo brez zapletov. Messija naj bi v slačilnici celo pljunil paragvajski reprezentant Antonio Sanabria, ki je v sezoni več let nosil celo dres Barcelone.

“Dejali so mi, da me je nekdo pljunil v slačilnici. Tega nisem opazil. Resnica je, da sploh ne vem, kdo je ta fant. Temu dogodku ne bom posvetil veliko pozornosti, ker bo potem o tem govoril povsod in dejansko postal prepoznaven,” je incident komentiral Messi.

Paragvajec je v preteklosti nosil tudi dres Barcelone. Med leti 2009 in 2013 je bil del mladinskega pogona in član B ekipe. Leta 2012 je treniral pod vodstvom Tita Vilanove in za drugo ekipo Kataloncev zbral 10 nastopov. Zadnje tri sezone igra za italijanski Torino.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!