Mura in Tabor z novima okrepitvama

Nogomet 6. Sep 202213:20
FOTO: Jure Banfi

Nogometaše Mure je okrepil Lerd Sadriu. Gre za perspektivnega nogometaša, ki bo zaostril konkurenco v zadnji vrsti, pri svojih 21 letih je že zbral 76 nastopov v članskem nogometu in je tudi kapetan kosovske reprezentance do 21. leta starosti, so zapisali na klubski spletni strani. Novega igralca je v svoje vrste pripeljal tudi sežanski Tabor.

Mladi branilec je nazadnje igral za makedonsko Škendijo in zbral 19 nastopov, kot posojen nogometaš je 57 nastopov zbral še za albanski KF Skenderbeu. Pogodbo z Muro je podpisal do konca sezone 2024/25.

Z novo okrepitvijo tudi Tabor

Kot prost igralec je v Sežano prišel 23-letni igralec zvezne vrste Oguzhan Demirci, ki je nazadnje igral pri bosanski Zvijezdi iz Gradačca, ima pa že nekaj izkušenj s slovenskih zelenic. V sezoni 2018/19 je v slovenski drugi ligi igral za Radomlje.

“Vesel sem, da sem postal del ekipe Tabora. Potrudil se bom po svojih najboljših močeh, da pomagam ekipi imeti uspešno sezono,” je po podpisu pogodbe za spletno stran kluba dejal ofenzivno usmerjen nogometaš, ki se je sicer rodil v Nemčiji in v mlajših kategorijah nosil dres Kaiserslauterna in Darmstadta. Poleg nemškega ima tudi turško državljanstvo.