Bizarna ideja angleškega reprezentančnega vratarja

Nogomet 27. Apr 202414:13 0 komentarjev
Jordan Pickford
FOTO: Guliverimage

Jordan Pickford je prvi vratar angleške nogometne reprezentance, ki se bo čez dva meseca na Euru v skupinskem delu tekmovanja pomerila tudi proti Sloveniji. Čuvaj mreže Evertona se je pred mestnim derbijem z Liverpoolom (2:0 za Everton) minuli konec tedna znebil – milo rečeno – zanimive izjave.

Kot vsak resen klub je, ob tekmi z Liverpoolom Everton, svoje navijače nagradil z vodičem (Matchday programme) pred težko pričakovanim mestnim derbijem.

V njem so lahko navijači modro-belih našli predvideni začetni enajsterici in nekaj koristnih podatkov ter bizaren predlog vratarja Pickforda. Ta je najprej spregovoril o športnih opravah: “Všeč mi je, kako imajo te zadeve urejene v ligi NFL, a po drugi strani sem tudi pristaš trenirk.” Na vprašanje, katero pravilo bi v nogometu najraje spremenil, je bil 30-letni čuvaj mreže kar se le da neposreden: “Ukinimo prekrške in veselo na delo.”

Z vsem dolžnim spoštovanjem do možakarja, ki je že 60-krat oblekel dres s tremi levi na prsih, a prepričani smo, da bi takšne vrste anarhija na zelenicah hitro pripeljala do hudih poškodb ter posledično predčasnih prekinitev tekem. Mnenja?

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!