Neymar sporočil prekrasno novico, Al Hilal že poslal čestitke

Nogomet 7. Okt 20239:10 0 komentarjev
FOTO: Guliverimage

Neymar je moral zaradi izrednih razmer zapustiti pripravljalni tabor svojega novega kluba in oditi več kot 11.000 kilometrov daleč v rodno Brazilijo. Al Hilal mu je odhod v domovino dovolil, saj je zvezdnik želel prisostvovati rojstvu svojega drugega otroka.

Brazilski reprezentant je s svojo boljšo polovico Bruno Biancardi sinoči povil deklico Mavie, s tem pa se je zvezdnik Al Hilala razveselil svojega drugega potomca. Njegov prvi sin David Lucca da Silva Santos, ki ga je imel s Carolino Dantas, šteje že 12 let.

“Naša Mavie je pokukala na svet, da izpopolni najino življenje,” je Neymar napisal na družbeno omrežje Instagram in dodal: “Dobrodošla hčerkica! Že sedaj te imava zelo rada. Hvala, da si naju izbrala.” Objava kaže mlad par, ki se veseli naraščaja. Kot je zapisala partnerka nogometaša, ime v francoskem jeziku (dobesedni prevod) pomeni “Moje življenje”. 31-letnemu nogometnemu virtuozu in Biancardi so za lep trenutek čestitale že številne znane osebnosti.

Neymar se je Al Hilalu v savdijski ligi pridružil poleti, potem ko je zapustil vrste francoskega prvaka PSG. Nov klub je Brazilcu za naraščaj nemudoma čestital kar v portugalskem jeziku na družbenem omrežju X. Arabski klub v domačem prvenstvu, ki ga lahko spremljate le na programih televizije Sportklub, trenutno s tekmo manj od vodilnega Al-Taawona zaseda drugo mesto.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!