Nocoj se vrača najbolj nogometna oddaja v Sloveniji

Nogomet 6. Feb 20239:30
Foto: Uroš Skaza

Konec tedna se s tekmami 21. kroga nadaljuje dogajanje v Prvi ligi Telemach. A ker se je za vsako tekmo potrebno dobro ogreti, bomo za to danes poskrbeli v oddaji Pod prečko, v kateri se bomo družili z nogometašema, ki sta bila še nedavno soigralca, v soboto pa se bosta udarila na eni izmed najtežje pričakovanih tekem letošnje nogometni pomladi.

Nocoj ob 20.00 se bosta tako v malce prenovljenem Sportklubovem studiu Mihi Penku in Dejanu Obrezu pridružila Žiga Kous in Luka Bobičanec. Slednji je zadnjih pet let in pol nosil dres Mure in z njo spisal njeno najlepše poglavje sodobne zgodovine. S Prekmurci se je iz druge lige prebil v prvo, v minulih sezonah pa postal tako pokalni kot tudi državni prvak. V letošnjem januarju se je odločil za menjavo okolja in bo v nadaljevanju kariere nosil dres Celja.

Pod zadnje uspehe Mure se je podpisal tudi Žiga Kous, ki ostaja del črno-bele zgodbe kot kapetan prekmurskega ponosa. Je pa v svoji karieri tudi on dve leti nogomet igral v Celju, To bo torej večer, ko ne bo manjkalo spominov, zgodb, vročih napovedi in, saj veste, kako gre to v oddaji Pod prečko, tudi manjših provokacij.

Foto: Jure Banfi

Ne bomo pa seveda govorili samo o obračunu Celja in Mure, saj se bomo s sliko in besedami preselili v tabore prav vseh slovenskih prvoligašev. Prek video povezave pa se bomo povezali s Francijo in spoznali ozadje minulih uspehov Luke Elsnerja, ki je z Le Havrom na dobri poti vrnitve v prvo francosko ligo.

Sodniškega kotička tokrat seveda še ne bo, si bomo pa zato ogledali najlepši zadetek prvega dela sezone in preverili, kakšni so pred drugim delom sezone načrti Fantasy managerjev. Vabljeni v našo družbo!

Komentari

Vaš komentar