Beckham razkril: Messi in Ronaldo? Obstaja en pogoj

Nogomet 28. Feb 202114:58 0 komentarjev
Lars Baron/Getty Images
Lars Baron/Getty Images

Legendarni angleški nogometaš David Beckham, ki je danes solastnik Interja iz Miamija je razkril, da si v svoj nogometni klub želi pripeljati najboljše igralce sveta.

Beckham se je v soboto udeležil prireditve v sklopu promocije novega dresa Inter Miamija in nato tudi spregovoril o načrtih kluba v prihodnosti.

“Seveda si vedno želimo pripeljati odlične nogometaše. Še posebej igralce kot sta Messi in Cristiano Ronaldo,” je dejal 45-letni David Beckham.

Nekdanji angleški reprezentant in nogometaš Manchester Uniteda, Real Madrida, Los Angeles Galaxya, PSG-ja in Milana je dejal, da si v Miamiju želi ustanoviti klub, ki bo zgrajen na pravih temeljih.

“Že prvi dan sem rekel, da je cilj ta, da bo naša nogometna akademija velik del tega kluba. Vemo pa tudi, da si naši navijači v Miamiju želijo videti velike zvezde. Že imamo igralce kot sta Higuain in Matuidi. Prinesla sta nam sijaj in glamur. Tudi v prihodnosti pa si želimo pripeljati nekaj velikih imen,” je dejal David Beckham.

“Obstaja pa en pogoj. Nogometaš mora še vedno imeti ambicije in želje po zmagah. Torej, ko se bomo pogovarjali z določenim nogometašem se moramo prepričati, da je to zagotovo prednostna naloga.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!