Kieran Gibbs se poleti seli v Beckhamov Inter

Nogomet 24. Mar 20219:57 0 komentarjev
Kieran Gibbs
REUTERS/Glyn Kirk

Kieran Gibbs, levi bočni branilec West Broma in pred tem dolgoletni član Arsenala, se je dogovoril za sodelovanje z Interjem iz Miamija.

Gibbsa je v ZDA zvabil David Beckham, ki v Miamiju gradi zanimiv projekt. Ekipo bo v novi sezoni vodil Phil Neville, ki bo lahko računal na izkušenega bočnega branilca.

31-letnik se bo v Miami preselil po koncu sezone v Premier ligi, ko mu poteče pogodba z West bromom. Gibbs je svojemu trenutnemu klubu že pred časom sporočil, da ne bo podpisal nove pogodbe. Prav to mu je odprlo vrata, da se je lahko začel dogovarjati z drugimi klubi, kot kaže pa je ekspresno našel novega delodajalca.

Veselim se, da bom spoznal novo kulturo in da je pred mano nov izziv v ligi MLS. Zelo me navdušuje klubska vizija in zares se zelo veselim novega začetka. Do takrat pa bom maksimalno osredotočen na svojeo obveze v West Bromu, kjer bom še naprej dal za klub vse, kar počnem že od prvega dne,” je povedal Gibbs.

Pred West Bromom je sicer zelo zanimivo poletje. Ne glede na razplet Premier lige bo klubsko vodstvo moralo takorekoč na novo sestaviti člansko zasedbo, saj se praktično vsem igralcem iztekajo pogodbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kieran Gibbs (@kierangibbs)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!