Nova laž vodstva Olimpije, tudi navijači mu obračajo hrbet

Nogomet 6. Maj 202410:59 5 komentarjev
Igor Barišić
Igor Barišić. Foto: Aleš Fevžer

Sezona ljubljanske Olimpije se sesuva v prah, okostnjaki padajo iz omare. Direktor kluba Igor Barišić je bil ujet na novi laži, tudi navijaška skupina Green Dragons ima počasi vsega dovolj.

V nogometni Ljubljani se bo danes zapečatila usoda trenerja Zorana Zeljkovića, ki bo s strani vodstva kluba označen kot glavni krivec za neuspešno sezono in bo postal bivši trener zmajev. A ko je govora o trenerjih, je danes v pisarnah Olimpije znova oživel tudi duh Alberta Riere. In vodstvo Olimpije še enkrat več postavil na laž.

Direktor kluba Igor Barišić je namreč že lani oktobra postregel z naslednjo izjavo: “Finančno stanje kluba je najboljše v zgodovini. Zaključili smo tudi zadeve z nekdanjima trenerjema. Z Dinom Skendrom smo se dogovorili, proti Albertu Rieri smo dobili boj na Fifi, ki je odločila v našo korist.”

Igor Barišić
Igor Barišić je bil znova ujet na laži. Foto: Aleš Fevžer

Zdaj je Fifa res odločila, a ne v korist Olimpije

Bodimo pošteni, pri tej izjavi se moramo najprej vprašati, kaj sploh drži. Da Olimpija proti Rieri takrat ni dobila nobenega boja na Fifi, je v dopisu medijem sporočil njegov odvetnik in izpostavil, da se omenjeni postopek šele začenja.

Po naših informacijah se je končal danes, in sicer z zmago Riere, ki mu mora Olimpija izplačati vse obveznosti iz pogodbe. Kazen, ki mu jo je klub naložil tudi zaradi našega ‘prepovedanega’ intervjuja, je pred črko Fifinih zakonov neveljavna.

Albert Riera
Albert Riera je dobil sodni boj z Olimpijo. Foto: Profimedia

Green Dragons: kje so naše legende?

Da vodstvo Olimpije izgublja vsakršno zaupanje javnosti in navijačev, sporočajo tudi člani navijaške skupine Green Dragons. Ti so včeraj na družbenih omrežjih zapisali naslednje.

Za prave legende, ki se borijo za ta dres, prostora ni! Ko rezultati škripajo, bo vsega kriv trener … Kot trenutno kaže, bo sobotni derbi odločal o drugem mestu, ki je predvsem v luči evropskih tekmovanj zelo pomembno!

Ker je ob objavi pripeta fotografija ‘odrezanega’ Mustafe Nukića, si lahko sami razlagate, kako hitro navijače zeleno-belih mineva potrpljenje ob vnovičnih prevratih, ki se dogajajo v nogometni Olimpiji.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje